[SOLVED]Auto upload failing on iOS client. Docker install using Let's encrypt

Auto photo upload is not working in iOS client. Docker install using Let’s Encrypt. Everything else works as expected. It shows photos to be uploaded but does not upload them.

Any help would be appreciated. Server and clients are latest releases.

Thank you.

So only the Photo Upload doesn’t work but you can upload Photos manually?

No uploading only works from the windows app. Just tried manually uploading and it just sits there. Also tried from the web interface and it wouldn’t upload either. Works using the windows client though.

Ok. Then the API works, but you did something wrong with the web interface.
Seems you use a subdomain. Have you used certbot on the main domain?

Could you post your seahub.log here?
You can find it under /opt/seafile-data/logs.

2018-05-25 08:17:44,895 [ERROR] seahub.thumbnail.views:77 latest_entry [Errno 2] No such file or directory: ‘/opt/seafile/seafile-server-6.2.5/seahub/seahub/…/…/…/seahub-data/thumbnail/1024/a7c9c881dec4a5a1b1efac8928588835bc68e1b5’
2018-05-25 08:17:45,036 [ERROR] seahub.thumbnail.views:77 latest_entry [Errno 2] No such file or directory: ‘/opt/seafile/seafile-server-6.2.5/seahub/seahub/…/…/…/seahub-data/thumbnail/1024/edc7e8841df75b2795bc27abdfb4e9f90c4536f3’
2018-05-25 08:17:45,041 [ERROR] seahub.thumbnail.views:77 latest_entry [Errno 2] No such file or directory: ‘/opt/seafile/seafile-server-6.2.5/seahub/seahub/…/…/…/seahub-data/thumbnail/1024/5b4a56c39e3fa247b33c6cf286468b7210c76dfa’
2018-05-25 08:17:51,551 [ERROR] seahub.thumbnail.views:77 latest_entry [Errno 2] No such file or directory: ‘/opt/seafile/seafile-server-6.2.5/seahub/seahub/…/…/…/seahub-data/thumbnail/1024/3f9c5a53cdb67eb3c1b6eedd01267fb5380e2bfa’
2018-05-25 08:17:52,499 [ERROR] seahub.thumbnail.views:77 latest_entry [Errno 2] No such file or directory: ‘/opt/seafile/seafile-server-6.2.5/seahub/seahub/…/…/…/seahub-data/thumbnail/1024/8ad725011af6fd26921f8922ca3370bf4639be44’
2018-05-25 08:17:53,545 [ERROR] seahub.thumbnail.views:77 latest_entry [Errno 2] No such file or directory: ‘/opt/seafile/seafile-server-6.2.5/seahub/seahub/…/…/…/seahub-data/thumbnail/1024/372233cddecda24b33f6a8e7b196192eb9ee4cf0’
~

What stays in SERVICE_URL and FILE_SERVER_ROOT ?
You can find it in the WebUI under Admindistration -> Preferences

I had Http not Https in both locations. This fixed the problem. Makes sense I should have caught that.

Thank you for the help!

<3 seafile!

1 Like

No problem.:grinning: Typical problem when the API works but not the web UI. But please check correctly before saying everything else works if you ask something another time.:wink: