SSO Apache2 authentication configuration

Hello,

I am trying to let Seafile server authentication via Apache SSO.
I am seeing the Apache authentication window in the browser, but after giving my credential I am still at the Seafile login screen.
There is a SSO link, that is doing nothing.
Practically speaking, I have to authenticate twice: first with Apache, then with Seafile.
I would like to authenticate just once with Apache in other to manage a single user database.

I prepared the following Apache virtualhost configuration following
> Alias / /opt/seafile/seafile-server/seahub/media
>
>
> AuthType Basic
> AuthName “Authentication Required”
> AuthUserFile /etc/myusers.passwd
> AllowOverride None
> Require valid-user
>
> RequestHeader set X-Remote-User %{REMOTE_USER}s
>
>
> AllowEncodedSlashes On
>
> RewriteEngine On
>
> #
> # seafile fileserver
> #
> ProxyPass /seafhttp h t t p : // 127.0.0.1 : 8082
> ProxyPassReverse /seafhttp h t t p :// 127.0.0.1 : 8082
> RewriteRule ^/seafhttp - [QSA,L]
>
> #
> # seahub
> #
> SetEnvIf Authorization “(.*)” HTTP_AUTHORIZATION=$1
> ProxyPreserveHost On
> ProxyPass / h t t p : // 127.0.0.1 : 8000/
> ProxyPassReverse / h t t p : // 127.0.0.1 : 8000/

Indeed, Seafile configuration has been set according to the manual to
> ENABLE_REMOTE_USER_AUTHENTICATION = True
> REMOTE_USER_HEADER = ‘X-Remote-User’
> REMOTE_USER_DOMAIN = ‘service. mydomain. tld’
> REMOTE_USER_CREATE_UNKNOWN_USER = False
> REMOTE_USER_ACTIVATE_USER_AFTER_CREATION = False

Could you please provide me some guidance and let me what is wrong with my configuration?

Thank you!