Starting Seadrive crashes Explorer

Client runs fine. Server version is 6.0.5, Seadrive 0.4.1. System is Win7 with the KB… patch.

Seadrive.log looks like this:
[11/17/16 07:59:58] http-tx-mgr.c(980): Transfer repo ‘xxx’: (‘normal’, ‘init’) --> (‘normal’, ‘check’)
[11/17/16 07:59:59] http-tx-mgr.c(980): Transfer repo ‘xxx’: (‘normal’, ‘commit’) --> (‘normal’, ‘fs’)
[11/17/16 07:59:59] http-tx-mgr.c(980): Transfer repo ‘xxx’: (‘normal’, ‘fs’) --> (‘finished’, ‘finished’)
[11/17/16 07:59:59] http-tx-mgr.c(980): Transfer repo ‘xxx’: (‘normal’, ‘check’) --> (‘normal’, ‘commit’)
[11/17/16 08:00:00] sync-mgr.c(362): Repo ‘xxx’ sync state transition from ‘downloading’ to ‘load repo’.
[11/17/16 08:00:00] sync-mgr.c(362): Repo ‘xxx’ sync state transition from ‘load repo’ to ‘synchronized’.

Seadrive-gui.log:
[11/17/16 08:00:23] Unable to get config value notify_sync: unable to decode byte 0xda
[11/17/16 08:00:23] Unable to get config value download_limit: unable to decode byte 0xf9
[11/17/16 08:00:23] Unable to get config value upload_limit: unable to decode byte 0xf9
[11/17/16 08:00:23] Unable to get config value sync_extra_temp_file: unable to decode byte 0x8a
[11/17/16 08:00:23] Unable to get config value disable_verify_certificate: unable to decode byte 0x8a
[11/17/16 08:00:23] Unable to get config value use_proxy: unable to decode byte 0xda
[11/17/16 08:00:24] failed to get sync notification: unable to decode byte 0xe6
[11/17/16 08:00:24] failed to get global sync status: unable to decode byte 0xe6
[11/17/16 08:00:30] failed to get sync notification: ‘[’ or ‘{’ expected near ‘’
[11/17/16 08:00:30] failed to get global sync status: ‘[’ or ‘{’ expected near ‘’
[11/17/16 08:00:30] app event loop exited with 0
[11/17/16 08:00:30] Unmounting before exit
[11/17/16 08:00:30] failed to unmount : unable to decode byte 0xd8
[11/17/16 08:00:30] [Daemon Mgr] stopping seadrive daemon

Looks like a problem with the config!?