Strang Error Upload File Limit

can anyone help me with this error?
http*://ibb.co/CtzGbpj

here is my seafile.conf :
[fileserver]
port = 8082
max_upload_size = 2048
max_download_dir_size = 2048
web_token_expire_time = 86400

[database]
type = mysql
host = 127.0.0.1
port = 3306
user = seafile
password = ba8xaCae
db_name = seafile_db
connection_charset = utf8

[history]
keep_days = 10

[library_trash]
scan_days = 1
expire_days = 10

here my seafile.conf

server {
  server_name  "mydomain.com";

  proxy_set_header X-Forwarded-For $remote_addr;
  proxy_request_buffering off;

  location / {
proxy_pass         http://127.0.0.1:8000;
proxy_set_header   Host $host;
proxy_set_header   X-Real-IP $remote_addr;
proxy_set_header   X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for;
proxy_set_header   X-Forwarded-Host $server_name;
proxy_set_header   X-Forwarded-Proto $scheme;
proxy_read_timeout  1200s;

# used for view/edit office file via Office Online Server
client_max_body_size 0;

access_log      /var/log/nginx/seahub.access.log;
error_log       /var/log/nginx/seahub.error.log;
proxy_request_buffering off;
  }

  location /seafhttp {
rewrite ^/seafhttp(.*)$ $1 break;
proxy_pass http://127.0.0.1:8082;
client_max_body_size 0;
proxy_set_header   X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for;
proxy_connect_timeout  36000s;
proxy_read_timeout  36000s;
proxy_send_timeout  36000s;
proxy_request_buffering off;
  }

  location /media {
root /opt/seafile/seafile-server-latest/seahub;
  }

  location /seafdav {
fastcgi_pass    127.0.0.1:8080;
fastcgi_param   SCRIPT_FILENAME     $document_root$fastcgi_script_name;
fastcgi_param   PATH_INFO           $fastcgi_script_name;
fastcgi_param   SERVER_PROTOCOL     $server_protocol;
fastcgi_param   QUERY_STRING        $query_string;
fastcgi_param   REQUEST_METHOD      $request_method;
fastcgi_param   CONTENT_TYPE        $content_type;
fastcgi_param   CONTENT_LENGTH      $content_length;
fastcgi_param   SERVER_ADDR         $server_addr;
fastcgi_param   SERVER_PORT         $server_port;
fastcgi_param   SERVER_NAME         $server_name;
fastcgi_param   REMOTE_ADDR         $remote_addr;

client_max_body_size 0;
access_log      /var/log/nginx/seafdav.access.log;
error_log       /var/log/nginx/seafdav.error.log;
proxy_request_buffering off;
  }

listen 443 ssl; # managed by Certbot
ssl_certificate /etc/letsencrypt/live/mydomain.com/fullchain.pem; # managed by Certbot
ssl_certificate_key /etc/letsencrypt/live/mydomain.com/privkey.pem; # managed by Certbot
include /etc/letsencrypt/options-ssl-nginx.conf; # managed by Certbot
ssl_dhparam /etc/letsencrypt/ssl-dhparams.pem; # managed by Certbot

}
server {
if ($host = mydomain.com) {
    return 301 https://$host$request_uri;
} # managed by Certbot


  listen       80;
  server_name  "mydomain.com";
return 404; # managed by Certbot

}

here nginx.conf :

user www-data;
worker_processes auto;
pid /run/nginx.pid;

events {
	worker_connections 768;
	# multi_accept on;
}

http {

	##
	# Basic Settings
	##

	sendfile on;
	tcp_nopush on;
	tcp_nodelay on;
	keepalive_timeout 65;
	types_hash_max_size 2048;
	server_tokens off;

	# server_names_hash_bucket_size 64;
	# server_name_in_redirect off;

	include /etc/nginx/mime.types;
	default_type application/octet-stream;

	##
	# SSL Settings
	##

	ssl_protocols TLSv1 TLSv1.1 TLSv1.2; # Dropping SSLv3, ref: POODLE
	ssl_prefer_server_ciphers on;

	##
	# Logging Settings
	##

	access_log /var/log/nginx/access.log;
	error_log /var/log/nginx/error.log;

	##
	# Gzip Settings
	##

	gzip on;
	gzip_disable "msie6";

	# gzip_vary on;
	# gzip_proxied any;
	# gzip_comp_level 6;
	# gzip_buffers 16 8k;
	# gzip_http_version 1.1;
	# gzip_types text/plain text/css application/json application/javascript text/xml application/xml application/xml+rss text/javascript;

	##
	# Virtual Host Configs
	##

	include /etc/nginx/conf.d/*.conf;
	include /etc/nginx/sites-enabled/*;

	proxy_connect_timeout 600;
	proxy_send_timeout 600;
	proxy_read_timeout 600;

}

error console in chrome :
after 10% it, net::ERR_CONNECTION_CLOSED
http*://ibb.co/5RGQ0w3

Anyone can help me how to fix this?